Wil je kans maken op gratis trainingen? Maak jouw eigen account aan (of login)

Onze trainers

Speciaal voor trainingen aan scholieren werken we met getalenteerde wedstrijddebaters, die we hebben opgeleid tot debattrainer. Deze nieuwe generatie trainers heeft debat in de genen en kan – juist door het kleinere leeftijdsverschil met de groep – nóg beter de het debatvirus overbrengen op scholieren. Het komt regelmatig voor dat zij de ene week in Oxford of Singapore debatteren, terwijl ze de volgende week een groep scholieren de nieuwste debattrucs en –vaardigheden bijbrengen.

Deze werkwijze stelt ons in staat om het debat verder te verspreiden in Nederland. Niet alleen omdat de scholieren er zo enthousiast van worden, maar ook omdat de wedstrijddebaters de inkomsten uit deze trainingen vaak gebruiken om internationale toernooien te bezoeken. En doordat zij deze extra kennis en ervaring op hun beurt weer delen, hopen we bij te dragen aan een nieuwe generatie topdebaters én het ontwikkelen van een debatcultuur.

We willen debattraining met deze werkwijze bovendien toegankelijk en betaalbaar maken voor alle lagen van het onderwijs, zonder concessies te hoeven doen op het gebied van kwaliteit. Al onze trainers hebben vele tientallen trainingen gegeven en krijgen zonder uitzondering hoge beoordelingen van leerlingen én docenten.